Darilo za vas: Hostgator kupon


Pozdravljeni!

Malce mi primanjkuje časa, zato tale blog malce sameva. Obljubim, da bom v prihodnosti spisal nekaj dobrih nasvetov kako zaslužiti prve evre na spletu in kako iz teh prvih evrov zaslužiti toliko, da bo internetni marketing postal vaša služba, ki jo boste opravljali z veseljem in v zavetju toplega doma.

Sedaj pa k bistvu. Za vas imam eno majhno darilce. Vsak začetek na spletu zahteva spletno stran. Ta spletna stran mora biti nekje gostovana in temu “kraju” oziroma napravi rečemo strežnik. Za strežnik je potrebno plačati, bodisi mesečno najemnino, bodisi letno ali celo večletno. Ponudnikov strežnikov oziroma gostovanj na spletu mrgoli kot mravelj, vendar jih nekaj izstopa. Zagotovo je glavni igralec v tem segmentu HostGator, najbolje poznan ponudnik ugodnih strežnikov, VPS-ov in reseller gostovanj. Da bo vaš začetek na spletu lažji, vam podarjam kodo za popust pri HostGatorju. Za 25% popust uporabite HostGator kupon SLOVENIA25 

Tako, s tem kuponom boste prihranili kar lep znesek, ki ga lahko porabite bodisi za oglaševanje na Facebooku, AdWordsu… Aja, pa, da ne pozabim. Z nakupom gostovanja pri HostGatorju boste prejeli tudi kupon za 100€ oglaševanja v Googlovi oglaševalski mreži AdWords. Ne pozabite je izkoristiti!