Kako zaslužiti na spletu

Pozdravljen dragi bralec/bralka,

Sprva je bila ta stran mišljena kot portal namenjen finančnim nasvetom vseh vrst od računovodstva pa vse do davčnih nasvetov za pravne osebe. Po tehtnem premisleku pa sem sprejel odločitev, da vam ponudim nekaj, česar v Sloveniji še ni. Medtem, ko je večina evropskih držav že prebrodila težke čase, se kriza v majhni deželici pod Alpami iz dneva v dan poglablja. Ne mine dan, ko ne bi kakšno uspešno podjetje zaprlo svoja vrata in, čeprav večina lastnikov s težkim srcem, postavila delavcev na cesto. V času pisanja te objave je v Sloveniji brezposelnih že skoraj 120.000 ljudi, prostih delovnih mest pa skorajda ni, pa še tista, ki so, so zelo specifična ali pa vnaprej dogovorjena. Tako iz dneva v dan več ljudi išče možnosti za dodaten zaslužek, po možnosti od doma in brez večjih začetnih stroškov. In to bo glavna tema spletne strani denar.si.

zasluzek na internetuKako zaslužiti na spletu. Medtem, ko je posel na internetu v tujini zelo razširjena in tudi uspešna dejavnost jo pri nas vse preveč zapostavljamo in zanemarjamo. Tako je padla odločitev, da vas bom na tem blogu vodil do prvih zasluženih evrov na spletu. Koliko boste zaslužili potem je odvisno samo od vas, vaše volje in iznajdljivosti. Blog sem si zamislil kot nekakšno knjigo, kjer bomo pričeli s popolnimi osnovami in preprostimi triki za zaslužek, nato pa se bo težavnost oziroma resnost dela vse bolj stopnjevala. Moj cilj je, da pridobite karseda široko znanje o spletnem marketingu in kako se ga lotiti, kljub temu pa bodo, predvsem na začetku, nasveti tudi za tiste, ki bi radi zgolj preganjali dolgčas in ob tem nekaj malega tudi zaslužili.

Tisti, ki pa boste želeli zaslužiti večje zneske, boste morali slediti temu blogu. Da bo zadeva lažja, sem spodaj pripravil obrazec v katerega vpišite svoj elektronski naslov in vedno, ko bo na spletni strani nova objava, nov trik, nov vodič ali nasvet, boste le to prejeli kar na svoj elektronski naslov. Želite še en razlog zakaj v spodnji obrazec vpisati svoj elektronski naslov? Le naročniki boste vsak drugi mesec prejeli brezplačno knjigo iz področja spletnega zaslužka – vedno drugo!

Verjetno se ob branju te objave sprašujete “kdo hudiča piše te besede”, “od koga bom pravzaprav prejemal nasvete”, kajne? No, to vam bom razkril na koncu našega popotovanja skozi spletni marketing in zaslužek na spletu. Ta odločitev je padla predvsem zaradi tega, ker želim, da se osredotočite na vsebino in ne na avtorja.

P.S. informativne članke, ki sem jih do sedaj objavil na tej spletni strani, bom pustil, morda pa komu koristijo.

 

[formcraft id=’3′]